Brăila. Marian Dragomir, decizie privind iluminatul de sărbători

Bogdan Cotigă / 05 noi 2018 / 15:21 Salveaza PDF Comentarii
Luminițe Crăciun
Descriere foto: Luminițe Crăciun

Municipiul Brăila va fi iluminat de sărbătorile de iarnă în culorile tricolorului pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, fiind demarată deja acţiunea de montare pe stâlpi a unor instalaţii luminoase, a declarat primarul Marian Dragomir.

Potrivit edilului operaţiunea a fost demarată anul acesta din timp deoarece numărul corpurilor de iluminat este mult mai mare decât în anii trecuţi, iar montarea lor trebuie finalizată până pe 1 Decembrie, atunci când instalaţiile luminoase vor fi puse în funcţiune. 'Comparativ cu alte oraşe, avem printre cele mai multe corpuri de iluminat contractate şi, cu toate acestea, preţul este cel mai mic de la nivel naţional, pe care îl vom plăti pentru luminile de sărbători. E acelaşi preţ de anul trecut, de 400.000 lei. Costurile se menţin mici, deoarece avem un contract multi-anual încheiat cu firma care se ocupă cu iluminatul stradal, în acest contract intrând şi iluminatul de sărbători', a declarat primarul Dragomir.

Grigore Leșe, concert special 

Festivitatea de pornire a iluminatului de sărbători este programată pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, seara urmând să se încheie cu un concert susţinut de Grigore Leşe. Cu această ocazie se va deschide şi Târgul de iarnă, iar în perioada 1-9 decembrie, pe o scenă amplasată în Piaţa Independenţei, vor avea loc spectacole de muzică populară şi uşoară. În zilele de 7 şi 8 decembrie, este programată tradiţionala Paradă a Colindătorilor, la care vor participa peste 600 de persoane îmbrăcate în costume populare, venite din toate zonele ţării. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26