Brăila: Cetăţean albanez, urmărit internaţional pentru trafic de droguri de mare risc, reţinut pentru 24 de ore

Un cetăţean albanez în vârstă de 33 de ani, urmărit naţional şi internaţional pentru trafic de droguri de mare risc, a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore în urma hotărârii luate de Curtea de Apel Galaţi, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul Teritorial Brăila, l-au depistat şi încarcerat pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cetăţean albanez, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

Autorităţile italiene au emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel