Brad Pitt, primul bărbat care va promova parfumul Chanel no. 5 - Video

brad pitt
brad pitt

Brad Pitt  va deveni primul bărbat care va face o campanie de publicitate pentru parfumul dedicat sexului frumos Chanel no. 5. Renumita casă de modă pariziană a confirmat informația printr-un scurt mesaj pe Twitter, postat miercuri.

[caption id="attachment_183399" align="aligncenter" width="640" caption="Reuters"][/caption]

”El va fi imaginea campaniei viitoare de publicitate pentru parfumul Chanel no. 5”, a confirmat miercuri casa de modă Chanel, scrie Reuters.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, cunoscut pentru rolurile principale în filme, cum ar fi "Moneyball" şi "Ocean Eleven", va deveni noua imagine a primului parfum lansat de faimoasa Coco Chanel, în 1922.

Pentru Brad Pitt, considerat a fi unul dintre cei mai celebri actori din lume, anul 2012 se arată fructuos, dacă, pe lângă acest contract cu faimoasa casă de modă, luăm în considerare și viitorul contract de căsătorie pe care-l va încheia cu nu mai puțin celebra Angelina Jolie.

La aflarea veștii, potrivit căreia Brad Pitt va promova parfumul cu esențe florale Chanel no. 5, mai multe voci se întreabă dacă Angelina va folosi parfumul promovat de cel care îi va deveni soț, în ziua căsătoriei lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel