Braconierul care a ucis patru persoane s-a sinucis

61386134
61386134

Un braconier austriac, care a ucis în noaptea de luni spre marți, patru persoane, s-a sinucis. Braconierul Alois Huber a ucis trei polițiști și o asistentă. 

Alois Huber s-a sinucis prin incendiere. Poliția a constatat acest lucru după ce i-a percheziționat locuința. Polițiștii de la unitătea de elită Cobra au descoperit un corp carbonizat.

"Poliţiştii au reuşit să deschidă uşa" unei camere ascunse, însă "focul se aprinsese", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Austria inferioară, Roland Scherscher, scrie Mediafax.

Poliția avea informații că  Alois Huber, care deținea o companie de transporturi, practica, de mai mulți ani, braconajul. În prinderea sa au fost implicați 200 de membri ai forțelor de poliție și 135 ai unității Cobra.

După ce poliţia l-a oprit pe braconier la un filtru, acesta i-a împuşcat mortal pe doi dintre poliţiştii care îl verificau. Bărbatul a împușcat și unul dintre membrii echipajului de ambulanţă care venise să acorde primul ajutor și a luat ostatic un al treilea poliţist. Și pe acesta din urmă l-a împuşcat şi s-a refugiat apoi la ferma sa, potrivit Digi 24.

Casa acestuia a fost încercuită de sute de polițiști, care aveau veste antiglonţi şi puşti, pompieri şi personal al Crucii Roşii. Au mai fost solicitate trei blindate ale armatei austriece şi elicoptere militare.

"Doi poliţişti şi o asistentă medicală au murit în timpul intervenţiei după miezul nopţii împotriva unui presupus braconier", a anunţat marţi în cursul după-amiezii ministerul austriac de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel