Braconierii de păuni au ucis trei polițiști în India

Braconierii de păuni au ucis trei polițiști în India
Braconierii de păuni au ucis trei polițiști în India

Trei oameni ai legii și-au pierdut viața după ce au fost atacați de braconieri, în India.

Trei poliţişti au fost împuşcaţi mortal de braconieri în centrul Indiei, a declarat sâmbătă un oficial al poliţiei, adăugând că braconierii au deschis focul după ce au refuzat să se predea atunci când au fost somaţi de ofiţerii de poliţie, relatează Reuters.

Un braconier a fost ucis în schimbul de focuri, a spus oficialul Rajiv Kumar Mishra, precizând că incidentul s-a produs într-o zonă rurală situată într-o regiune împădurită din statul Madhya Pradesh. Poliţia a găsit carcase de căprioare şi păuni în apropiere. Păunul este pasărea naţională şi o specie protejată în India, iar vânarea sa se pedepseşte cu pedepse de până la şapte ani de închisoare.

Doi părinți au deschis acțiune în instanță împotriva fiului și a norei pentru că nu le-au dăruit un nepot

Un cuplu din statul Uttarakhand, din nordul Indiei, a deschis acțiune în instanță împotriva fiului și a norei deoarece aceștia nu au făcut niciun copil în șase ani de căsătorie, anunță BBC.

Sanjeev și Sadhana Prasad, în vârstă de 61 și 57 de ani, spun că și-au consumat toate economiile pentru a-și crește fiul, plătind pentru pregătirea sa de pilot, precum și pentru o nuntă fastuoasă. Ei cer despăgubiri în valoare de aproape 650.000 de dolari dacă nu se va naște niciun nepot în decurs de un an.

Procesul extrem de neobișnuit a fost intentat pe motiv de „hărțuire psihică". Prasad a declarat că și-a cheltuit toate economiile pentru fiul său, trimițându-l în SUA în 2006 pentru a urma cursuri de pilotaj, cu 65.000 de dolari. El s-a întors în India în 2007, dar și-a pierdut locul de muncă, iar familia sa a fost nevoită să îl susțină financiar timp de mai bine de doi ani, relatează Times of India.

Shrey Sagar, în vârstă de 35 de ani, a obținut în cele din urmă un loc de muncă ca pilot. Părinții săi spun că au aranjat căsătoria sa cu Shubhangi Sinha, acum în vârstă de 31 de ani, în 2016, în speranța că vor avea un „nepot cu care să se joace" în timpul pensionării lor, scrie Mediafax.

"Este visul oricărui părinte să devină bunic"

Părinții spun că au plătit pentru o recepție de nuntă într-un hotel de cinci stele, o mașină de lux în valoare de 80.000 de dolari și o lună de miere în străinătate.

"Fiul meu este căsătorit de șase ani, dar ei încă nu plănuiesc un copil. Cel puțin, dacă vom avea un nepot cu care să ne petrecem timpul, durerea noastră va deveni suportabilă", a declarat Prasad.

Avocatul cuplului, AK Srivastava, a explicat pentru The National de ce a fost deschis procesul.

"Este visul oricărui părinte să devină bunic. Ei așteptau de ani de zile să devină bunici", a spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel