Box. Pacquiao se bate cu Lucas Matthysse pentru titlul WBA

Legenda boxului filipinez, Manny Pacquiao, va urca duminică în ring pentru a lupta cu argentinianul Lucas Matthysse, în joc fiind titlul WBA la categoria welters.

Meciul, care va avea loc la Kuala Lumpur, ar putea fi şi ultimul pentru filipinez, care în decembrie împlineşte 40 de ani. 'Nu spun totuşi că va fi ultima mea luptă, dar de acolo mă voi gândi dacă să continui sau nu', a declarat Pacquiao. Pacquiao, care este angajat şi pe scena politică în ţara sa după alegerea în Senat în 2016, nu a mai urcat în ring de la înfrângerea la puncte în faţa australianului Jeff Horn pentru titlul WBO la categoria welters, pe 2 iulie 2017.

Vrea o ultimă victorie

El este în căutarea celei de-a 60-a victorii la profesionism, din care 38 prin KO, şapte înfrângeri şi două egaluri. Justin Fortune, preparatorul fizic al celui supranumit Pac-Man este optimist şi spune că lumea va vedea revenirea vechiului Pacquiao. Metabolismul său este impresionant. Este un monstru, a afirmat Fortune, după ce mai multe voci şi-au exprimat îndoiala cu privire la rezistenţa şi vigoarea pe care le mai poate avea în ring un pugilist ajuns la aproape 40 de ani.

La rândul lui, challengerul său argentinian în vârstă de 35 de ani (39 victorii, dintre care 36 prin KO, 4 înfrângeri) şi-a adjudecat titlul mondial WBA la welters în ianuarie, după ce l-a învins la limită pe thailandezul Teerachai Sithmorseng. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel