Box. Deontay Wilder vrea să îi dea revanşa lui Tyson Fury

Box
Box

Boxerul american Deontay Wilder, care şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea, versiunea WBC, la finalul meciului cu Tyson Fury, disputat sâmbătă la Los Angeles şi încheiat la egalitate, s-a declarat 'pregătit' să-l înfrunte din nou pe britanic, informează AFP. 

'Sunt pregătit să lupt din nou cu el. Obiectivul meu principal este Tyson Fury. Sunt gata să-i acord revanşa cât mai rapid posibil', a declarat americanul în cursul unei conferinţe de presă telefonice. Wilder a făcut aceste afirmaţii la o zi după ce Fury lăsase să se înţeleagă că americanul nu intenţionează să-i acorde revanşa, dorind 'să stea departe cu orice preţ' de pugilistul britanic.

Remiză, aprig disputată

După ce sâmbătă se declarase entuziasmat de ideea de a lupta împotriva britanicului Anthony Joshua, deţinătorul centurilor de campion mondial IBF, WBA şi WBO la categoria grea, în vederea unei reunificări, Deontay Wilder şi-a schimbat opinia marţi. 'Nici măcar nu m-am gândit la Joshua', a afirmat el, insistând că doreşte să-l înfrunte pe Fury: 'Nu vreau alte lupte înaintea lui'. Sâmbătă, la arena Staples Centre din Los Angeles, Wilder a obţinut remiza, păstrându-şi titlul de campion WBC, după ce şi-a trimis de două ori adversarul la podea, în repriza a 12-a. Fury, revenit în ring în 2018, după o perioadă mai tulbure din viaţa sa, în care s-a confruntat cu o depresie şi cu dependenţa de droguri şi alcool, dominase lupta până în ace moment. Unul dintre arbitri-judecători i-a acordat victoria lui Wilder (115-111), altul a considerat că Fury trebuie să se impună (115-110), iar cel de-al treilea nu i-a putut departaja (113-113). Cei doi boxeri sunt neînvinşi, cu 40 de victorii pentru Wilder şi 27 pentru Fury. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel