Botoşani: Scafandri de la Iaşi participă la misiunea de căutare a femeii despre care se crede că a fost luată de viitura de sâmbătă

Un echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi participă, luni, la misiunea de căutare a femeii de 69 de ani din localitatea Bâznoasa, comuna Lunca, despre care se crede că a fost luată de o viitură, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, scafandrii ieşeni s-au alăturat celor 20 de pompieri din Botoşani, dar şi poliţiştilor şi voluntarilor care fac căutări atât pe cursurile de apă din aval de locuinţa femeii, cât şi în zonele învecinate.

'Familia femeii, care a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, a primit consiliere psihologică din partea psihologului ISU Botoşani, sublocotenentul Narcisa Palimariu', a adăugat Lupu. Femeia a dispărut în cursul după-amiezii de sâmbătă, după o ploaie torenţială, care a creat o viitură pe un pârâu care trece prin spatele locuinţei acesteia. Ea a fost văzută de vecini ultima dată sâmbătă, în jurul orei 13,00, iar în cursul după-amiezii soţul acesteia a sunat la 112 alertând autorităţile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel