Bot - Fârdea, scandal: O fi bine să câștigi 5.000 de euro pe lună din banii fraierilor...

După Sandy Matei, cunoscut ca ”bătăușul de bătrâni”, un alt protestatar îl critică pe fostul jurnalist Mălin Bot, actual protestatar. 

Deși, potrivit mesajelor publice, protestatarul Ioan Fârdea a încercat să rămâne echilibrat în contextul disputelor dintre protestatari, se pare că Mălin Bot consideră că trebuie să fie blocat. 

”Atunci când faci un grup pe Whatsapp cu victime ale jandarmilor, îl aduci și pe Mălin BOT în grup, îl faci admin, iar el când simte că nu se mai poate folosi de imaginea ta, de inițiativele tale, nu vrei să-i mai fi slugă mega starului și îi spui ADEVĂRUL în față, îți fură dreptul de admin și te exclude el din grup(...( Eu iti repet, relaxează-te, calmează-te și nu mai îndemna lumea la revoltă, revoluție, acțiuni violente de intrare în forță în instituții fundamentale ale statului român, așa cum ai făcut la Parlament în Martie și acum pe 10 August 2018 la Guvern. Tu și alți demenți ca tine care ați îndemnat la revoltă și acțiuni violente ați fost cauza intervenției jandarmilor. Cei gazați și bătuți îți pot mulțumi și ție. Rușine. Sper din toată inima să zaci mulți ani prin pușcărie dacă judecătorii militari te vor condamna. (...)” a scris Fârdea pe Facebook, acolo unde a pus și mai multe capturi foto, printre care și următoarea: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel