Boris Nemțov, înmormântare. Mesajul Oanei Stancu

Boris Nemțov a fost condus, marți, pe ultimul său drum de familie, cunoscuți, dar și de către adepții crezurilor sale politice. 

În această zi, jurnalista Oana Stancu a transmis un mesaj pe Facebook, loc unde a postat și câteva fotografii în care apar zeci de mii de oameni care au ieșit pe străzi, la Moscova, pentru a participa la un marș organizat în memoria fostului vicepremier din timpul mandatului fostului președinte rus, Boris Elțîn.

"Azi ar trebui să privim spre Moscova. Să căutăm fotografii și să-i privim pe cât mai mulți din cei 70.000 care au riscat ieșind în stradă la marșul de după asasinarea lui Boris Nemțov! Și să ne gândim la noi înșine! Noi nu am fi infruntat riscuri atât de mari dacă ieșeam în stradă când trebuia și totusi n-am făcut-o!

Ce sfidare față de regimul de teroare al lui Putin! Ce rușine pentru marii lideri europeni care își ascund azi, în ziua funeraliilor, capetele complice cu Putin în cancelariile lor obosite de atâta ipocrizie!

Doar un europarlamentarul leton a zburat la Moscova pentru a participa la funaraliile lui Boris Nemțov și a fost întors de pe aeroport. Fără explicații! Președintele Senatului polonez, Bogdan Borusewicz, a anunțat, de asemenea, că i-a fost refuzată permisiunea de a participa la înmormântarea opozantului rus, chiar înainte de a decola spre Moscova.

Oare doamna Merkel dacă ar fi încercat ar fi pățit la fel? Doamna Merkel s-a declarat doar consternată. Și asta prin purtătorul de cuvânt. Atât! Deci când e cu asasinate și cu Putin, marele lider stă la cutiuță. Când e cu masuri de austeritate în toată Europa sau cu statul de drept din România, brusc e treaba dumneaei!", a scris Oana Stancu pe Facebook.

VEZI ȘI: Antonescu, marele ABSENT de la un eveniment important pentru Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel