Urmărește emisiunea live


Borcea, eliberat. Decizie de ultimă oră

Borcea va fi eliberat din închisoare. Decizia este definitivă.

Tribunalul Ilfov a decis luni, 2 iulie, eliberarea condiţionată din închisoare a fostului finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea.

Minută

'În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 Cod penal 1969 şi cu aplicarea art. 5 NCp admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul - condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului - condamnat sub puterea MEPI 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală în baza sentinţei penale 238/2012. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. (...) Definitivă', se arată în minuta deciziei.

Amintim că, pe 2 mai, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea. La acea dată, avocata lui Borcea, Alice Drăghici, a explicat, în sala de judecată, că fostul finanţator al clubului Dinamo îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, a plătit prejudiciul reţinut în sarcina lui şi a executat o mare parte din pedeapsa primită - patru ani şi două luni. Alice Drăghici a spus că Borcea a câştigat 385 de zile ca urmare a muncii prestate în penitenciar, a primit recompense şi nu a fost sancţionat. Și în 2017, Borcea a mai făcut o încercare de a ieşi mai devreme din închisoare.

Vezi și: Becali, informație despre Borcea: E distrus


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel