Borcea, eliberat. Decizie de ultimă oră

Rodica Mitu / 02 iul 2018 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Borcea va fi eliberat din închisoare. Decizia este definitivă.

Tribunalul Ilfov a decis luni, 2 iulie, eliberarea condiţionată din închisoare a fostului finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea.

Minută

'În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 Cod penal 1969 şi cu aplicarea art. 5 NCp admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul - condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului - condamnat sub puterea MEPI 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală în baza sentinţei penale 238/2012. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. (...) Definitivă', se arată în minuta deciziei.

Amintim că, pe 2 mai, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea. La acea dată, avocata lui Borcea, Alice Drăghici, a explicat, în sala de judecată, că fostul finanţator al clubului Dinamo îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, a plătit prejudiciul reţinut în sarcina lui şi a executat o mare parte din pedeapsa primită - patru ani şi două luni. Alice Drăghici a spus că Borcea a câştigat 385 de zile ca urmare a muncii prestate în penitenciar, a primit recompense şi nu a fost sancţionat. Și în 2017, Borcea a mai făcut o încercare de a ieşi mai devreme din închisoare.

 

Vezi și: Becali, informație despre Borcea: E distrusSTIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27