Borbely: Viorica Bâscă, noul guvernator al Deltei Dunării

Laszlo Borbely
Laszlo Borbely

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat că noul guvernator la Deltei Dunării va fi Viorica Bâscă, care îl va înlocui în funcție pe Grigore Baboianu. Luni se va oficializa această numire după ce informaţia va fi publicată şi în Monitorul Oficial, a mai declarat ministrul Mediului, informează Adevărul.

Actualul director al Agenţiei de Protecţia Mediului Tulcea, Viorica Bâscă, va fi de mâine noul guvernator al Deltei Dunării, după ce informația va fi publicată în Monitorul Oficial. Ea îi succede în funcție lui Grigore Baboianu, proaspăt demisionar zilele trecute.

Fostul guvernator s-a confruntat cu aspre comentarii din partea ministrului Borbely, care în septembrie anul trecut afirma că „Nu este posibil ca într-un an să se confişte doar două kilograme de icre. Vreau o activitate mai susţinută“.

Deşi ultimul a primit atunci un ultimatum de o lună de zile pentru a rezolva problemele de braconaj , dar şi alte chestiuni, fostul guvernator al Deltei a rămas în funcţie. Până la urmă, însă, Baboianu a decis să-şi prezinte demisia chiar în urmă cu câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel