Bombele din Boston, detonate cu telecomenzile mașinilor de jucărie

Atentat Boston
Atentat Boston

Bombele folosite în dublul-atentat de pe 15 aprilie la maratonul din Boston au fost detonate cu telecomenzi folosite la mașinuțele de jucărie, au relatat surse ale anchetatorilor pentru membri ai Camerei Reprezentanților, informează ziarul Estrella Digital, citat de Agerpres.

”A fost folosită o telecomandă veche de la o maşinuţă de jucărie”, a declarat presei congresmanul democrat Dutch Ruppersberger, membru al Comitetului de Informaţii Secrete din Camera Reprezentanţilor.

”Acest lucru dă de înţeles, aşa cum a confirmat şi suspectul care a supravieţuit, că a obţinut informaţii despre cum să fabrice o bombă din articolul publicat de revista Inspire, intitulat 'Cum să fabrici o bombă în bucătăria mamei tale”, a continuat Ruppersberger.

Congresmanul american a confirmat informația potrivit căreia Tamerlan Tsarnaev, fratele cel mare, a cumpărat și folosit explozibil de la un magazin de artificii din New Hampshire. ”Unul dintre fraţi a fost la magazinul din New Hampshire şi a cerut explozibilii cei mai puternici pentru a obţine o explozie cât mai mare”, a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel