BOMBA ZILEI după victoria lui Biden. Melania "numără minutele până la DIVORȚ". Cu ce a AMENINȚAT-O Trump până acum

Trump
Trump

Surse ale cuplului Donald și Melania Trump au făcut dezvăluiri uimitoare.

Tabloidele americane au aruncat bomba şi spun că după ce Donald Trump părăsește Casa Albă „căsătoria tranzacțională” dintre el și Melania Trump, ce a durat 15 ani, se va încheia, relatează Daily Mail.

Încă din anul 2016 se tot vorbește despre asta, după ce un prieten al familiei a spus că Melania a izbucnit în plâns când a aflat că Donald Trump a câștigat și că „nu s-a așteptat niciodată să câștige”.

După victorie, Melania Trump a așteptat cinci luni înainte de a se muta din New York la Washington, pe motivul că fiul cuplului, Barron, „trebuia să termine școala”, dar presa americană avea cu totul altă versiune. Wolkoff a susținut că cei doi au dormitoare separate în Casa Albă și că au „o căsătorie tranzacțională”.

Melania, amenințată de Donald Trump. Ce ar păți dacă-l umilește și cere divorțul cât timp e președinte

Mass-media americană scrie că între Donald şi Melania Trump lucrurile ar merge prost, iar președintele și-ar șantaja soția pentru a nu divorța.

Fostul director de comunicare al Casei Albe, Omarosa Newman, susține că Melania Trump ar aştepta momentul potrivit pentru a se despărţi de încă președintele SUA.

„Ea numără literalmente minutele care o despart de un divorţ. Donald a precizat că dacă Melania îndrăzneşte să ceară divorţul şi încearcă să-l umilească atâta timp cât este preşedinte, el va găsi o modalitate de a o deporta în patria sa, Slovenia, de a-i invalida cetăţenia, în cel mai mare secret. Este un bărbat răzbunător. Nu va ezita să o pedepsească şi să o priveze de toate”, a declara Omarosa Manigault Newman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel