”Bombă nucleară”, în blocul demnitarilor din centrul Capitalei

Procurorii DNA investighează cine sunt cu adevărat proprietarii unor apartamente de cinci stele dintr-un complex rezidențial construit în apropierea Circului din București.

Potrivit enational.ro, 87 de demnitari, printre care mai mulți politicieni din toate partidele, ar avea apartamente în ”Central Residential Park”. Clădirile au fost construite de  „NIRO 95 Impex”.

Mai mulți demnitari ar fi intrat în posesia locuințelor în valoare de 300.000 de euro prin încheierea unor pre-contracte, achitând doar o cincime din preț, pentru că aceste contracte s-au semnat când imobilele erau în faza de proiect.

În unele cazuri, creditele au fost preluate de giranți generoși, pe mai mulți ani, scrie enational. „Bomba” din dosar este că demnitari cu funcții vitale în statul român ar locui în cartier la adăpostul unor firme off-shore din Panama, care au cumpărat apartamente în Central Residential Park. Iar în locuințele care figurează în acte cu proprietari panamezi, ar sta de fapt nume grele ale politicii românești, scrie enational.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel