Bombă la Wimbledon! După Nadal, un alt favorit a fost eliminat

Ediția din 2013 a turneului de la Wimbledon este plină de surprize de proporții. După ce spaniolul Rafael Nadal a fost eliminat în primul tur, un alt favorit la câștigarea turneului a părăsit competiția încă din turul doi.

Elvețianul Roger Federer și-a încheiat aventura din acest an pe iarba londoneză. După ce a trecut în primul tur de românul Victor Hănescu, fostul număr unu mondial a fost eliminat de un necunoscut, clasat pe locul 116 în clasamentul ATP.

Serghei Stahovski a făcut meciul vieții împotriva mașinii de jucat tenis elvețiene, reușind să revină după un set pierdut și să treacă în faza următoare, scor 6-7 (5/7), 7-6 (7/5), 7-5, 7-6 (7/5).

Potrivit gsp.ro, este prima oară din 2004 când elveţianul este eliminat înainte de sferturi la un turneu de Grand Slam şi prima oară din 2003 când este eliminat atât de devreme într-un concurs major. Prin această înfrângere s-a încheiat şi seria de 36 de sferturi de finală consecutive la turneele de Mare Şlem.

Federer a câştigat turneul de la Wimbledon de 7 ori, ultima dată în 2012.

Tot miercuri, la Wimbledon, un alt favorit la masculin, Jo-Wilfried Tsonga a abandonat, în timp ce la feminin, două favorite principale au părăsit competiţia, Victoria Azarenka (forfait) şi Maria Şarapova (eliminată).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel