BOMBĂ în televiziune. Bianca Drăgușanu, interzisă de CNA

bianca_dragusanu_34_7de6cd5c5e
bianca_dragusanu_34_7de6cd5c5e

Consiliul Național al Audiovizualului a luat o decizie șoc.

[caption id="attachment_333991" align="alignleft" width="310"] www.libertatea.ro[/caption]

CNA a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars deoarece postul TV s-ar transforma într-unul tabloid, dar și din cauza Biancăi Slav. Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, începând cu data de 16 decembrie. Soția prezentatorul rubriicii "Meteo" revenea pe micile ecrane și ar fi trebuit să aibă o emisiune tip reality show numită Academia Biancăi.

"Evoluția pieței tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forță de a crește cota de piață a canalului așa că am decis relanarea stației. Vorbim de introducerea unor sloturi de știri și a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucrează la transformarea Antenei 2, arată Pagina de Media.

Întrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre două emisiuni, Academia Biancăi, și unul care "va intra indiscret” în viața asistentelor din emisiuni.

"Bianca Drăgușanu este un om care a reușit în viață. Este o fată de condiție modestă care și-a găsit drumul ei în viață. Și-a deschis în business, iată că acum are și o carieră în televiziune. Cel de-al doilea show este o producție care va intra indiscret în viața asistentelor tv. Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show păcătos” a adăugat Cristian Ionescu.

 Chiar și așa, unul dintre membrii CNA nu este de acord sub nicio formă cu un astfel de format pentru că nu susține tabloidizarea unui post de televiziune ce va aduce odată cu el zeci de sesizări și reclamații.

"În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteți producător și la Acces Direct și la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct și Un show păcătos. Nu voi susține niciodată tabloidizarea unui post de televiziune așa cum o susțineți dumneavoastră. Eu, personal, nu votez grila cu prezența acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamații pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ținea de intimitatea lor" a spus Narcisa Iorga, membru CNA. Transformarea Antenei 2 a fost respinsă cu șapte voturi împotrivă și două voturi pentru (Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel