Theresa May, premier în Marea Britanie

Andrea Leadsom a anunțat că se retrage din cursa din cadrul Partidului conservator pentru a deveni prim-ministru al Marii Britanii. Aceasta a afirmat că Theresa May este cea mai bine plasată pentru a negocia convorbirile privind ieșirea Marii Britanii din UE.

Andrea Leadsom a mai declarat că nu crede că are suficient sprijin în rândul conservatorilor pentru a conduce un guvern puternic și stabil.

Decizia vine după scandalul dintre ministrul de Interne Theresa May și candidata pro-Brexit Andrea Leadsom privind subiectul "a avea sau nu copii". Andrea Leadsom a spus că Theresa May nu poate fi premier pentru că nu are copii.

Andrea Leadsom are trei copii, doi băieţi şi o fată, iar acest rol, a declarat ea într-un interviu, o face mai potrivită pentru funcţia de lider.

"Nu vreau ca această cursă să se reducă la faptul că Andrea are copii, iar Theresa nu. Ar fi oribil, dar trebuie să recunosc că fiind mama, ai un rol mult mai important, înţelegi mai bine de ce este important să creezi un viitor pentru acest stat. Probabil are nepoţi şi nepoate, dar eu am copii, care, la rândul lor vor avea copii care vor fi direct afectaţi de deciziile care se iau acum", a spus Andrea Leadsom. Apoi, politiciana s-a declarat dezgustată de modul în care au fost percepute declarațiile sale și a zis că nu a vrut să facă o temă de campanie din subiectul 'a avea sau nu a avea copii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel