Bombă în dosarul Caracal. Încă șapte fete dispărute. Suspiciunea anchetatorilor

Sunt noi informații în cazul de la Caracal. Ar exista o listă cu alte șapte fete dispărute, listă ce a fost anexată la dosar. Iat[ care este suspiciunea anchetatorilor.

Potrivit România TV, informații bombă au fost anexate la celebrul dosar Caracal. Mai multe surse judiciare susțin că la dosar există o listă cu disparițiile din zona Caracal, din ultimii doi, trei ani.

Polițiștii au o listă cu încă șapte fete dispărute, despre care nu se mai știe nimic, iar despre oasele din lizieră au suspiciunea că ar aparține uneia dintre ele.

Astfel, lista vizează fete ce au dispărut în perioada 2017-2019, tinere născute în perioada 1991-1998. 

Ce spune Carmen Obîrșanu

"Nu se poate vorbi dacă Dincă are sau nu are o legătură cu aceste fete, dar nu se face niciun fel de comparație cu resturile găsite în lizieră, nici în prima fază, nici în a doua fază din octombrie și nu se face nicio legătură cu aceste fete dispărute în perioada 2017-2019. Nu se face niciun fel de cercetare care să vizeze un punct de legătură între disparițiile fetelor. Atâta vreme cât au găsit acolo niște resturi osoase, și colegul meu, domnul Pop, spunea că e posibil să existe o a treia victimă, indiferent a cui, trebuia să se vadă, ce se întâmplă acolo. Nimeni nu se preocupă să vadă dacă acele resturi sunt ale uneia dintre persoanele dispărute", a declarat Carmen Obîrșanu, avocatul familiei Luizei, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel