Urmărește emisiunea live


Bombă descoperită de copii aflaţi la joacă

Pixabay. Foto ilustrativ
Pixabay. Foto ilustrativ

O bombă de aruncător a fost descoperită de mai mulţi copii, în timp ce se jucau, şi care şi-au anunţat imediat părinţii. 

"Echipa pirotehnică a ISU Cluj a fost solicitată să intervină, în 5 martie a.c., în două misiuni de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată în urma conflagraţiilor mondiale. O bombă de aruncător, calibru 82 mm, a fost găsită de un grup de copii în timp ce aceştia se jucau în apropierea localităţii Sănduleşti. Evenimentul a avut loc ieri (marţi-n.r.) şi, din fericire, copiii au procedat corect anunţându-i pe părinţi, care, la rândul lor, au apelat de urgenţă echipa pirotehnică a ISU Cluj, prin numărul unic de urgenţe 112", se arată într-o informare transmisă, miercuri, de ISU Cluj. 

Pirotehniştii au ridicat proiectilul în vederea transportului şi distrugerii controlate într-un poligon special şi au efectuat asanarea zonei. De asemenea, pirotehniştii au ridicat două proiectile explozive de calibru 100 mm, găsite pe timpul lucrărilor de arare a unui teren agricol în apropierea Aleii Durgăului, din municipiul Turda. Pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii muniţiilor neexplodate, ISU recomandă apelarea la numărul unic de urgenţe 112 şi păstrarea lor exact în locul în care au fost găsite, fără să fie mişcate. 

Vezi şi: Iohannis, anunţ privind bugetul după decizia CCR

Iohannis, replică după ce PSD i-a spus să-și ceară scuze copiilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel