EXCLUSIV. Cine este propunerea liberalilor pentru ȘEFIA TVR

Șefia TVR a adus scandalul în USL. Propunerea lui Rareș Bogdan a dus chiar la ipoteza ruperii USL, mai ales după ce PSD-ul a boicotat validarea jurnalistului. Joi, liberalii au venit cu o nouă propunere, care urmează să fie votată de Comisiile de Cultură și să fie validată, vineri, de Parlament. Noul propus trebui să obțină votul a 291 de parlamentari pentru a obține șefia TVR.

Update: Surse Dc News au declarat că ultimul nume propus pentru șefia TVR este Stelian Tănase. El a mai cochetat cu funcţia de preşedinte-director general al TVR şi este un apropiat al cercurilor liberale de mai multă vreme. În anii ’90, Tănase şi Crin Antonescu au făcut echipă în conducerea Partidului Alianţei Civice, fiind unele dintre vocile cele mai sonore ale partidului. Tănase a fost realizator al unor talk showuri pe teme politice sau culturale la posturile de televiziune TVR, Antena 1 și Realitatea TV.

Inițial, surse DC News au declarat că liberalii l-au propus pe Sorin Oancea pentru șefia TVR. 

Sorin Oancea este nimeni altul decât persoana care a relansat postul de televiziune B1 Tv. El este fost director general al televiziunii de știri Antena 3 și SC News Television (România) SRL.

Sorin Oancea a preluat 50% din acționariatul B1 Tv în 2010. În 2011, a avut loc relansarea postului B1 TV, ca televiziune de tip infotainment, a avut loc în martie 2011. Atunci, Oancea spunea că din 2 milioane de euro investiți, "investiţia în echipamente este de vreo 600.000 de euro şi restul s-au dus pe programe, preproducţie şi salarii". În septembrie 2011, B1 TV a fost transformat într-o televiziune de știri și publicistică, format în care emite și în prezent.

Crin Antonescu a declarat că are mai multe propuneri. Din primele informații, Stelian Tănase nu este agreat de PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel