Bolsonaro îl APĂRĂ pe Trump: „Există dovezi de fraudă în SUA“

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, îi ia apărarea președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump. Acesta spune că vrea să mai aștepte până la anunțarea oficială a câștigătorului.

Președintele Braziliei a declarat că intenționează să aștepte „puțin mai mult” pentru a recunoaște un câștigător al alegerilor prezidențiale din SUA. Duminică, Jair Bolsonaro le-a spus reporterilor că este înțelept să permită argumentelor legale ale președintelui Trump să fie investigate în instanță, înainte de a felicita un câștigător. El a mai spus că există dovezi ale unei fraude de vot la scară largă, deși a adăugat că nu este sigur dacă a fost suficientă încât să influențeze alegerile.

„Este una dintre acele țări care este mama democrației”, a declarat Bolsonaro. „Acum, mass-media nu raportează acest lucru, dar am sursele mele de informații. Nu are rost să vă vorbim, ei nu o vor dezvălui, dar acolo a fost o mulțime de fraude", a punctat acesta.

De asemenea, el a criticat sistemul de vot al propriei țări spunând că ar fi mult mai sigur dacă ar reveni la buletinele de vot, potrivit OANN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel