Boloni, pe cai mari la Antwerp. Ce vrea să facă

Boloni
Boloni

Antrenorul român Ladislau Boloni a dezvăluit că vrea să facă din Antwerp una din forţele campionatului de fotbal al Belgiei.

Antwerp, pe care o pregăteşte din vara anului trecut, este în acest moment pe poziţia a 3-a a clasamentului, după 14 etape. 'Obiectivul este să devenim unul din cluburile mari din Belgia. Ceea ce realizăm până acum şi ceea ce sperăm să realizăm în viitor înseamnă o mare aventură', a declarat Boloni pe platoul unei emisiuni de televiziune, potrivit site-ului walfoot.be.

În sezonul trecut, Antwerp a ratat de puţin calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6. 'Noi am avansat repede, poate prea repede. Astăzi se spune că trebuie să fim în play-off-ul pentru locurile 1-6. Lumea uită că e doar un an şi jumătate de când am promovat în prima divizie. Dacă în sezonul trecut am fi atins play-off-ul pentru primele locuri, e ca şi cum am fi câştigat campionatul', a afirmat fostul internaţional român.

Cel mai vechi club belgian

Royal Antwerp FC, cel mai vechi club din fotbalul belgian, înfiinţat în 1880, a câştigat de patru ori campionatul, ultima oară în 1957, şi de două ori Cupa Belgiei, ultima oară în 1992. În 1993, echipa a eliminat-o pe Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale cupei Cupelor (0-0 acasă, 1-1 în deplasare) şi a jucat finala competiţiei, pierdută în faţa italienilor de la Parma (1-3).

Antwerp este o echipă şireată, după chipul antrenorului său, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF, ce remarcă felul în care jucătorii lui Boloni au tras de timp în meciul de duminică, 2-0 în deplasare cu Standard Liege. 'Indicaţiile sunt să impunem un ritm de joc care ne convine. Ritmul uneori prea ridicat nu ne convine (...) Lucrez mult la tactică în ambele sensuri, atacul şi apărarea. Spectacolul vine totuşi de la spontaneitate şi de la talent', a spus Boloni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel