Urmărește emisiunea live


Boloni, atacat în direct la TV: Nu îl suport!

Boloni
Boloni

Ladislau Boloni este "actorul anului", a declarat ziaristul belgian Marc Delire, ce-l antipatizează pe tehnicianul român al echipei de fotbal Antwerp, pe care-l consideră arogant şi dispreţuitor, informează site-ul 7sur7. 

Atât Boloni, cât şi Delire luptă împotriva unei comunicări consensuale şi aseptizate, dar în mod limpede acesta este singurul lor element comun, scrie site-ul citat. Invitat pe platoul unei emisiuni realizate de ziarul La Derniere Heure şi Proximus TV, Delire a profitat pentru a spune tot ce gândeşte rău despre Boloni. Ziaristul a mărturisit că antrenorul l-a insultat cândva şi a adăugat că el este hotărât să-i dea replica. 

"Nu sunt obiectiv, deoarece chiar nu-mi place de el şi lui nu-i place de mine (...)", a explicat Delire când l-a numit pe Boloni "actorul anului". "Nu îl suport şi nu mă suportă, deci totul e în regulă (...) Nu spun că nu are talent de antrenor, că palmaresul nu pledează în favoarea lui. Spun doar că este un tip care nu e de bună-credinţă", a afirmat Delire. "Nu joacă cinstit. Acest dispreţ, această aroganţă îmi displac teribil. Data viitoare când voi avea de-a face ca el, mă voi comporta la fel ca el. Şi eu îi voi spune 'Du-te dracului, nenorocitule', fiindcă asta mi-a zis. De ce să aibă doar el monopolul grosolăniei?", a adăugat jurnalistul. 

Delire este o figură controversată în Belgia

În septembrie 2016, când comenta un meci de Europa League dintre Standard Liege şi Celta Vigo, el a afirmat că jucătorul Ishak Belfodil "este destul de calm pentru un franco-algerian". În faţa reacţiilor apărute pe reţelele de socializare după aceste informaţii, Delire s-a apărat susţinând că nu este rasist. În 2005, Delire a fost pălmuit de Sergio Conceicao, fotbalist al lui Standard Liege, pe care-l înfuriaseră criticile aduse de ziarist. Sergio Conceicao este acum antrenorul de succes la lui FC Porto. 

Vezi şi: PREZIDENȚIALE 2019. Ciutacu - Chirieac pe cine ar vota

Iohannis, decret. Orban: Somez conducerea Monitorului Oficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel