Bolnav psihic, lăsat în grija nimănui, salvat de polițiști

un-bolnav-psihic
un-bolnav-psihic

Un bolnav psihic dintr-un sat din județul Cluj a fost salvat de polițiști. Medicul din localitate și zece polițiști au mers acasă la bărbatul de 45 de ani, pentru a-l imobiliza și interna la o secție de psihiatrie. 

Drama bărbatului a început în urmă cu doi ani, când mama lui, singura care avea grijă de el, a murit. De atunci, el nu și-a mai luat tratamentul atât de necesar pentru un bolnav psihic. Bărbatul are o soră, care locuiește în București.

Boala bărbatului nu a mai fost ținută sub control, iar acesta își teroriza vecinii zilnic. El amenința că-și dă foc la casă și a mers prin sat cu un tuci în cap, pentru a nu fi împușcat de polițiști. Bărbatul nu lăsa pe nimeni să se apropie de el, iar vecinii spun că de curte nu se puteau apropia din cauza celor doi cai ai bărbatului, care sunt agresivi.

"Un cetăţean din localitatea noastră, Mireş, a avut multe probleme psihice şi în fiecare zi oamenii erau foarte neliniştiţi din cauza lui. Nu voia să discute cu nimeni, stătea închis, animalele erau nemâncate şi tot timpul făcea gălăgie. Mai şi ameninţa că îşi aprinde casa", a declarat Tiberiu Zelencz, viceprimarul din Mica, scrie citynews.ro. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej pentru a fi internat la secţia de psihiatrie.

Deși de doi ani este lăsat în voia sorții, fără tratament, bărbatul are o soră, care locuiește în Capitală. Ea urmează acum să decidă ce se va întampla cu bărbatul şi cu gospodăria acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel