Bolcaș explică infracțiunea de șantaj ce a dus la condamnarea lui Năstase

bolcas decenews
bolcas decenews

Avocatul Lucian Bolcaş, cel care l-a reprezentat în instanţă pe Adrian Năstase, a vorbit luni despre infracţiunea de şantaj pentru care fostul premier a fost condamnat la 4 ani de închisoare, în dosarul „Zambaccian”.

[caption id="attachment_400335" align="alignleft" width="310"] Foto: dcnews.ro[/caption]

„Cele două infracţiuni principale pentru care a fost condamnat Adrian Năstase îşi au ciudăţeniile lor. Una dintre ele se referă la infracţiunea de şantaj, care se conturează aşa: Adrian Năstase spune unei terţe persoane că o altă persoană ar putea să spună despre Păun Ion că a fost ofiţer acoperit. Nu îi cere să îi transmită, nu o face pe un ton ameninţător, ci numai îl informează cu privire la această situaţie", a spus Lucian Bolcaş, în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3.

„Partea vătămată nu află de la Adrian Năstase această ameninţare, care ar fi putut sau nu să îi provoace o temere. Află de la această terţă persoană, care îi era prieten. Răspunde Adrian Năstase de modul în care această terţă persoană a transmis aceste cuvinte?”, a mai arătat avocatul, care în continuare a oferit definiţia sa pentru infracţiunea de ameninţare: „Promsiunea că îţi voi face un rău mare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel