Bolcaș și Cumpănașu, despre reținerea lui Dan Adamescu. "Procedura insolvenței deschide poarta unei FRAUDE de proporții"

Dan Adamescu
Dan Adamescu

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul "Mită pentru judecători". El le-ar fi dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa pentru a dispune în dosare de insolvenţă soluţii favorabile unor firme la care omul de afaceri este acţionar. Avocatul Lucian Bolcaș și președintele AID, Alexandru Cumpănașu, au comentat acest subiect. 

VEZI  mai mult: UPDATE: DAN ADAMESCU, reținut pentru 24 de ore, după ce a fost adus cu duba la DNA 

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat la România TV: "Dacă folosești bine acest mecanism, poți să-ți pui deoparte o serie întreagă de venituri. Acest procedeu al insolvenței poate să servească revigorării unor afaceri sau revigorării unor capitaluri care  se rulează, dar procedura insolvenței deschide poarta unor fraude de proporții". 

Alexandru Cumpănașu, director Asociația pentru Implementarea Democrației, a continuat: "Dacă domnul Adamescu a comis acest fapt merită să fie reținut, să fie judecat și condamnat, dacă este vinovat. Dacă nu este vinovat, atunci asta este. A fost și un flagrant la mijloc în ceea ce privește suma de 20.000 de euro. Nu este corect să avem magistrați corupți, iar DNA-ul trebuie să-și facă treaba".

Lucian Bolcaș a subliniat că "în nicio anchetă nu se leagă toate lucrurile de la început, de aceea ancheta este una dintre părțile cele mai delicate ale procesului penal. Pe informațiile de presă pe care le avem, singura concluzie care se impune este că era necesară o astfel de anchetă, pentru a fi ferită justiția de oameni care pot fi implicați în astfel de afaceri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel