EXCLUSIV  Bolcaș, despre demisia lui Tănăsescu: Acest lucru se încearcă

Bogdan Cotigă / 20 iun 2018 / 14:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Avocatul Lucian Bolcaș a făcut, pentru DC News o analiză la cald a demisiei consilierului prezidențial Simina Tănăsescu și consideră că acest gest confirmă acuzațiile de presiune pe care le-a facut judecătorul CCR, Petre Lăzăroiu. 

Lucian Bolcaș suspectează că demisia este doar o acțiune de mascare a unui adevăr evident și cunoscut de președintele Klaus Iohannis. "Se încearcă să se acopere, prin sacrificarea unor oameni, o situație penibilă care evident că a fost creată cu știința Președintelui. Logic vorbind, chiar prin această demisie se creează suspiciunile", ne-a spus Bolcaș.

Consilierul prezidenţial Elena-Simina Tănăsescu şi-a prezentat miercuri demisia din funcţie, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

''În ultimele zile, în spaţiul public au apărut speculaţii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecător al Curţii Constituţionale, ca urmare a unei discuţii purtate de doamna Elena-Simina Tănăsescu cu domnul Petre Lăzăroiu. Administraţia Prezidenţială reiterează că nu au existat niciun fel de presiuni şi sunt complet neadevărate acuzaţiile aduse în acest sens. Având însă în vedere că este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice să planeze orice suspiciune că ar fi fost posibilă o încercare de imixtiune în activitatea Curţii Constituţionale, pentru a nu prejudicia instituţia Preşedintelui României, doamna Elena-Simina Tănăsescu a înaintat astăzi, 20 iunie a.c., preşedintelui Klaus Iohannis demisia din funcţia de consilier prezidenţial'', se precizează într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25