Boicot Yango. PAH: Caramitru, Alexe, luați de aici! Papagalilor!

PAH
PAH

Yango a intrat pe piața din România și a fost imediat criticat, fiind acuzat că e arma rușilor. Yango e un serviciu de ride-sharing ca Uber sau Bolt. 

Dan Alexe critică Yango pentru că este un serviciu al gigantului rus Yandex și că toate cursele vor stocate, inclusiv amprentele și ADN-ul de pe banchetă, spune el. Andrei Caramitru spune direct să boicotați Yango, pentru că vor să știe unde este fiecare și acest lucru e posibil după descărcarea aplicației, fiind un mijloc de spionaj în masă. 

”Andrei Caramitru, Alexe, luați de aici. Uber e pe felie cu ăia de vă fură ADN-ul, vă cartografiază și vă turtestichiile de staniol. Papagalilor.” a scris jurnalistul Patrick Andre de Hillerin pe Facebook, distribuind postarea lui Orlando Nicoară: ”2. Yandex, compania rusă proprietară a serviciului de ridesharing Yango, lansat săptămâna aceasta în România, operează în Rusia în parteneriat cu Uber. În Februarie 2018, Yandex.Taxi și Uber și-au unit operațiunile din Russia, Kazakhstan, Belarus, Azerbaijan, Armenia și Georgia. Yandex a investit $225 milioane în noua companie, în timp ce Uber a investit $100 milioane. Yandex deține 59,3% din joint venture, Uber deține 36,9%, iar angajații 3,8%.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel