BOICOT Evaluare națională. Profesorul Aurel Dascălu, mesaj crunt pentru Ministrul Educației

Aurel Dascălu, un profesor titular care predă la două școli din județul Olt, a transmis un mesaj dur pentru Ministrul Educației, Valentin Popa.

"Am citit în presă despre încercarea domnului ministru de a sancționa profesorii care au boicotat evaluarea națională pentru că se fac vinovați de o abatere disciplinară și îi afectează negativ pe elevi.

Vă aștept! Cine vine? ISJ sau MEN? Cine e primul care îndrăznește să-mi boicoteze boicotul? Domnule ministru dumneavoastră, boicotați și limba română și promisiunile electorale! De la cine credeți că am luat exemplul?

Dragă domnule ministru, dacă voi fi plătit sub nivelul unei femei de serviciu din spital (am tot respectul pentru categoria profesionala menționată) cât de prost vrei să fiu încât nici măcar un boicot să nu pun la cale?!

Boicotez ca să-ți arăt că nu sunt prost și nu mă poți cumpăra cu câteva măriri salariale la un salariu și așa mic. Dacă nu reușești să empatizezi cu cadrele didactice (cele care mai au coloană vertebrală) ce ministru/om ești?


Mă mir că nu ai pus încă să fim împușcați! Îți aștept slugile ca să mă încolțească, dar țin să-i anunț că mușc al dra... de rău!

[citeste si]

În asteptarea boicotului cel mare", a fost mesajul transmis de profesorul Aurel Dascălu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel