Bogdan Valentin Brătianu, demisie PNL. S-a înscris în ALDE

Denisa Zamfir / 08 sep 2018 / 14:14 Salveaza PDF Comentarii
ALDE
Descriere foto: ALDE

Un important membru al PNL s-a alăturat Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE).

Fostul consilier local al PNL Sector 3 Bogdan Valentin Brătianu a ales să se alăture echipei politice care reprezintă cu adevărat liberalismul în România. Din luna august a.c., Bogdan Valentin Brătianu s-a înscris în Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), iar odată cu el au părăsit PNL și au venit să întărească echipa liberal democraților mai mulți membri ai filialei PNL Sector 3.

Pentru mine nu este simplu să părăsesc un partid așa cum este PNL, ori mai bine-zis cum a fost acesta, de numele și istoria căruia s-au legat cele mai importante evenimente din istoria modernă a României. Mai ales că am investit atâția ani cu sufletul în acest partid, însă, din punctul meu de vedere, PNL nu mai există, s-a transformat într-un simplu acronim fără doctrină, fără valori și fără direcție. Nu mă mai regăsesc nici măcar printre oamenii noului PNL, nu pentru că ar fi noi, ci pentru că sunt străini de tot ce am iubit eu la acest partid. Vin în ALDE să mă reîntâlnesc cu vechii liberali, să ducem mai departe proiectele și ideile care ne-au unit și au dat sens idealurilor noastre politice pentru români și pentru România", afirmă Bogdan Valentin Brătianu în comunicatul remis DCNews.

(w670)

În această vară, ALDE Sector 3 s-a întărit cu peste 50 de membri ai PNL Sector 3. Precizăm că Bogdan Valentin Brătianu, a fost membru al PNL Sector 3 din anul 2003, în 2008 a fost candidat la Camera Deputatilor, în Colegiul 14, obținând 12.92% și a fost consilier local al Sectorului 3, în perioada 2012 –2017.

Vezi și: ALDE, decizie la europarlamentare 2019. Chirieac, reacție


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26