Pârtie de schi Câmpulung Moldovenesc. Bogdan Trif: Nu vreau să tai o panglică

Ministrul Turismului, Bogdan Trif
Descriere foto: Ministrul Turismului, Bogdan Trif

În urma întârzierii lucrărilor la pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a pronunțat vehement.

"Proiectul a fost demarat în anul 2009 şi iată că nici în ziua de astăzi nu suntem gata deşi Ministerul şi-a onorat toate obligaţiile pe care le-a avut către autoritatea publică locală. Domnul primar ne-a dat asigurări că, până la sfârşitul toamnei, pârtia o să fie finalizată. Aşteptăm, dar o să mai venim în zonă să ne asigurăm că nu o să ne trezim şi la iarnă în aceeaşi situaţie ca anul trecut. Iarna asta nu vreau să tai o panglică, vreau să vin aici şi să văd turişti care schiază", a declarat Bogdan Trif.

Ministrul Turismului a fost vineri în control la pârtia de schi, pentru a verifica stadiul lucrărilor de la Câmpulung Moldovenesc care au tot fost întârziate de ani de zile. Ministrul s-a arătat nemulţumit din cauza lipsei de interes a autorităţilor locale şi judeţene.

Bogdan Trif consideră că este inadmisibil ca reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava să nu aloce bani pentru asfaltarea drumului de acces către pârtia de schi, după ce Ministerul Turismului a finanţat investiţia pentru construcţia a 2,8 kilometri de pârtie, în proporţie de 90% (64 milioane lei).


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27