EXCLUSIV  Bogdan Stanoevici, la interviurile DCNews. Anunțul zilei

Ema Apostu / 25 iul 2019 / 11:38 Salveaza PDF Comentarii
Bogdan Stanoevici, directorul Circului Metropolitan București, vine la Interviurile DCNews, astăzi, de la ora 12:00.

Bogdan Stanoevici vine, astăzi, 25 iulie 2019, la DCNews.

În urmă cu ceva timp, Bogdan Stanoevici își exprima dorința de a candida la alegerile prezidențiale, ca independent, fără susținerea unui partid, pentru a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bunăcredință, după cum afirmă acesta.

Interviul va fi transmis Live, de la ora 12:00, atât pe site-ul, cât și pe Facebook-ul și canalul de YouTube DCNews

"Nu voi fi constrâns de doctrinele niciunui partid"

 

"Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele niciunui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-și regândească atitudinea față de ceilalți și față de țară. Dacă gândim de pe poziția de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândește și face întotdeauna ce spune," a declarat Bogdan Stanoevici, după ce și-a anunțat candidatura.

Bogdan Stanoevici s-a născut în București și a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1982. De-a lungul carierei a jucat în zeci de piese de teatru și filme, atât în România, cât și în străinătate. În prezent, se află la conducerea Circului Globus. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27