Bogdan Pîrlog, acțiune disciplinară. Anunț de la Inspecţia Judiciară

Rodica Mitu / 06 sep 2019 / 16:49 Salveaza PDF Comentarii
inspectia judiciara
Descriere foto: inspectia judiciara

Inspectorii judiciari au exercitat acțiunea disciplinară față de Bogdan Pîrlog, prim-procuror adjunct la Parchetul Militar, și au stabilit că acesta a făcut susțineri false.

Inspecţia Judiciară anunță că a exercitat acţiunea disciplinară faţă de Bogdan Ciprian Pîrlog, prim-procuror adjunct la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, pentru manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în afara exercitării atribuţiilor de serviciu.

"Din verificările efectuate, inspectorii judiciari au reţinut că susţinerile procurorului Pîrlog, cuprinse în comunicatul Asociaţiei „Iniţiativa pentru Justiţie" din 30 martie 2019, sunt false, au un efect defăimător cu privire la activitatea procurorilor Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie şi, ca atare, aduc atingere onoarei, probităţii profesionale, precum şi prestigiului justiţiei", arată Inspecția Judiciară, într-un comunicat de presă.

Acţiunea a fost înaintată Secţiei pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii care va decide cu privire la angajarea răspunderii procurorului în cauză


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25