Bogdan Naumovici, propunere ȘOC pentru fiul său

Publicitar spumos, şarmant, cu o poveste de viaţă interesantă că un roman, un om cu o carieră strălucitoare, acesta este, pe scurt, Bogdan Naumovici, primul invitat al Rebeccăi Walter la "Discuţii de oameni MARI", emisiune care va putea fi urmărită în fiecare marţi, de la ora 20,00, la Smart FM. 

După ce a povestit întâmplări care i-au marcat viaţă profesională şi carieră, Rebecca Walter l-a întrebat pe invitat să vorbească despre fiul său şi cum îl educa.

"Copilul meu este major şi vaccinat, e important să spun asta, ca să mă audă toate mamele nebune care nu-şi vaccinează copiii. Asta-i motivul pentru care copilul meu a prins 18 ani. În ceea ce priveşte educaţia, mi-e foarte, foarte greu să fiu ipocrit. Viaţa mea a fost o serie de noroace şi mi-e greu să-i spun copilului: "Mai, fii atent, pune mâna şi învaţă", când eu ştiu că n-am învăţat. Sau "Măi, pune mâna şi-ţi fă devreme o carieră", când eu ştiu că m-am angajat prima oară la 29 de ani. Nu pot să-l mint pe copilul meu. Ce-i spun de fiecare dată este să nu mă ia de exemplu că poate nu are acelaşi noroc cum am avut eu. El trebuie să asculte când îi spun ce prostii am făcut eu, că poate face altele noi, nu ar trebui să dea cu capul de acelaşi perete în care am dat eu. Îmi doresc să lucrez cu el foarte tare. Se joacă mult pe calculator, are o iubită "iar asta îi ocupă tot timpul", vorba omului ăla. Îl las la calculator pentru că nu ştiu care este viitorul.

[citste si]

Bunica mea, Dumnezeu să o ţină în viaţă, povestea că veneau peţitorii din alt sat cu căruţele la ea şi la sora ei. Iar acum vorbeşte în Canada pe Skype cu fiica ei. De unde să ştim noi acum ce-i va rezervă viitorul lui? Acum viteză de schimbare e foarte mare. Cum să-i zic eu acum: "Du-te şi joacă-te de-a v-aţi ascuns afară, că să vezi ce bine-ţi va face", când nimeni nu ştie ce ne aşteaptă. Am încredere că dacă are valorile corecte şi mintea corectă, va face alegerile corecte. Acum e într-a unsprezecea.

I-am propus la începutul anului să se hotărască din timp dacă va rămâne repetent. Anii de studenţie şi de muncă vor fi nenumăraţi. Anii de liceu se întâmplă o singură dată. Dacă e un an pe care vrei să-l repeţi, fără să existe presiune, fără examene, e cel din clasa a XI-a.

I-am zis de la începutul anului: "Gândeşte-te, nu înveţi nimic până la sfârşitul anului, distrează-te!" Să fie sănătoşi părinţii care ne ascultă, dacă sunt sinceri cu ei, ştiu că adolescenţa se trăieşte o singură dată. De la 14 la 18 ani e o dată. După aceea, munceşti 40 de ani", a povestit Bogdan Naumovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel