Bogdan Mănoiu, revoltat de afirmațiile Tatianei Niculescu Bran

Bogdan Mănoiu, fost consilier prezidențial la Departamentul Afaceri Europene al Administrației Prezidențiale, în timpul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni, a lansat, luni, critici dure față de activitatea noii administrații Iohannis, în contextul în care purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, a prezentat impresiile sale despre Palatul Cotroceni, după prima săptămână în noua funcție. 

"A trecut abia o saptamana. Pentru cine cunoaste partea administrativa a palatului, e cunoscuta si austeritatea mediului, o austeritate functionala care sa corespunda functiei principale a spatiului, aceea de lucru. Daca primii pasi ai schimbarii sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate si tavile chelnerilor, daca astea sunt problemele tarii, ma ingrozesc la gandul schimbarilor de fond in <>", a comentat, luni, pe Facebook, Bogdan Manoiu, potrivit hotnews.ro.

Tatiana Niculescu Bran, după prima săptămână la Cotroceni: E nevoie de "debaronizare" la toate nivelurile

Fostul consilier prezidențial își extinde, ulterior, criticile, la toată administrația Ioahnnis, remarcând că "misiunea schimbarii seamana izbitor cu proiectul <> promovat cu amenintare stalinista in campania electorala. Parca adversarul domnului Iohannis in alegeri a fost domnul Ponta sau ma insel?".

El reaminteste ca asa-numitii basisti "l-au votat pe domnul Iohannis si in baza apelului lansat de presedintele Basescu in data de 14 noiembrie".

"Anturajul politic al domnului Iohannis, ca <>, ar trebui sa pastreze in memorie acest lucru", mai afirma fostul consilier prezidential din mandatul lui Basescu la Cotroceni.

Victor Ciutacu, acid cu Tatiana Niculescu Bran: Nu e plătită să scrie reportaje proaste



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel