Bogdan Licu, declarații la CSM: Cel mai mare rău care s-a întâmplat...

Procurorul general interimar Bogdan Licu a făcut declarații la sediul CSM.

Funcțiile de conducere din Ministerul Public

"Atacurile susţinute demotivează anumiţi colegi. Cel mai mare rău care s-a întâmplat în ultimii ani acesta a fost: demotivarea colegilor în a-şi face datoria şi în a fi tentați să ocupe anumite funcţii de conducere. Eu sunt convins că sunt colegi suficient de motivaţi şi de puternici, bine pregătiţi profesional, care să opteze pentru aşa ceva şi care să instrumenteze toate aceste cauze pe care suntem obligaţi să le soluţionăm", a declarat Bogdan Licu.

Interimatele prelungite

"Nicio situaţie provizorie nu este pozitivă în nicio instituţie. Este bine să avem şefi numiţi, care să îşi asume, care să fie responsabili şi conştienţi de importanţa funcţiei pe care o ocupă. Şi interimarii îşi asumă şi eu cred că mi-am asumat şi la primul şi la al doilea interimat", a mai declarat Licu.

"Nu am spus că mă înscriu, am spus că reflectez, iar dacă voi face acest pas, vom discuta la acel moment", a declarat Licu despre situaţia în care ar putea fi acceptat ca procuror general.

Dosarul 10 august

"În momentul în care se va lucra spectaculos, cum spuneţi dvs, deşi eu evit acest termen, veţi afla. Nu a fost preluat dosarul. Dosarul a fost declinat de către Secţia Parchetelor Militare. Este o mare diferenţă", a spus Bogdan Licu.

Retragerea Adinei Florea de la SIIJ

"Este o opţiune personală ca şi opţiunea unui magistrat de a se pensiona. Eu, personal, sunt pentru desfiinţarea SIIJ, bineînţeles", a mai declarat procurorul general interimar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel