Bogdan Dumitrescu, fost redactor-şef la Pro TV, a murit la 53 de ani

Bogdan Dumitrescu, fost director de creaţie la Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide Romania, a murit, în urma unui infarct.

Bogdan Dumitrescu avea doar 53 de ani şi o experienţă de 22 de ani în industria advertising-ului. Înainte de publicitate, Bogdan Dumitrescu a lucrat şi în media, fiind redactor-şef la Pro TV.

Anunţul a fost făcut site-ul adplayers.ro. „Fost director de creaţie în Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide România, Bogdan Dumitrescu a plecat într-o lume cu mai mult suflet. Şef de promoţie la Litere, care a terminat Universitatea cu 10 pe linie, a plecat dintre noi în seară zilei de duminică, 23 mai, în urmă unui infarct, a anunţat fiul său câţiva prieteni de familie. Bogdan va fi înmormântat la Oneşti, oraşul sau natal”, scrie sursa citată.

Înainte de a lucra în publicitate, Bogdan Dumitrescu a fost în media din 1993, unde a fost redactor la PROFM şi Radio Total. El a mai fost şeful Biroului de Presă al Fundaţiei Culturale Române, redactor la TVR Internaţional, redactor şef la Pro TV şi a mai lucrat şi în CNA.

Bogdan Dumitrescu  a mai publicat cronica de carte în România Literară, cronica de publicitate în Dilema, eseuri, proză în România Liberă, Dilema, Contemporanul sau Contrapunct.

Bogdan va fi inmormantat la Onesti, orasul sau natal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel