Bogdan Drăgoi, fost consilier al lui Băsescu, numit șef la SIF Banat-Crişana

Un fost consilier al lui Traian Băsescu, care a deținut anterior și funcția de ministru al Finanțelor în Guvernul Ungureanu, a devenit președintele SIF Banat-Crişana, o companie cu active de 1 miliard de lei.

Bogdan Drăgoi a fost ales preşedinte şi director general al SIF Banat-Crişana (SIF1) de către Consiliul de Administraţie, în timp ce şeful său de cabinet în timpul mandatului de ministru al Finanțelor a fost numit director adjunct şi vicepreşedinte, relatează zf.ro.

Posturile de preşedinte şi director general au fost eliberate la sfârşitul anului trecut de Dragoş Bîlteanu în contextul unei anchete a DIICOT.

Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general adjunct al SIF Banat-Crişana a fost ales marţi Octavian Avrămoiu, iar Ionel Marian Ciucioi a fost desemnat administrator provizoriu, până la întrunirea adunării generale a acţionarilor, se arată într-un comunicat transmis de SIF Banat-Crişana Bursei de Valori Bucureşti.

Victor Ponta, la Ziua Națională a Franței: În fiecare dimineaţă ne uităm la ghilotină. Ce spune Bogdan Chirieac

Drăgoi a fost ales la începutul lunii martie de AGA în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al SIF Banat-Crişana.

El este fiul omului de afaceri Dan Drăgoi, unul dintre cele mai influente personaje din businessul românesc în anii 90 şi bună cunostinţă cu Băsescu. Bogdan Drăgoi a studiat la Londra, iar după revenirea în ţară a intrat în administraţie în guvernarea PDL, fiind consilier la Anca Boagiu, Adriean Videanu, pentru ca apoi să fie secretar de stat în ministerul Finanţelor şi ministru al Finanţelor în guvernul Ungureanu. După căderea cabinetului Ungureanu, Bogdan Drăgoi a fost numit consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel