Bogdan Drăghici, președintele TATA, scos din arest. Motivul deciziei - surse

Bogdan Drăghici
Bogdan Drăghici

Preşedintele asociaţiei TATA, Bogdan Drăghici, a fost scos din arest pentru a lua parte la percheziţia informatică. Acesta a fost arestat sub acuzaţia de viol şi agresiune sexuală asupra unui minor. 

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost scos din Arestul Poliției Capitalei pentru a participa la IGPR la percheziția informatică efectuată în dosarul de viol și agresiune sexuală, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei.

Acuzaţii de viol şi abuz sexual


Soția lui Bogdan Drăghici, arestat după ce a fost acuzat că și-a violat de mai multe ori fiica vitregă, ar fi vrut să sesizeze DGASPC, însă a spus că i s-a reproşat că încearcă să îl defăimeze pe președintele T.A.T.A., considerat un tată model.

Preşedintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor este acuzat de abuz sexual şi în alte două cazuri, de către o nepoată și o fată a unor prieteni de familie.

Sursele judiciare au precizat că atunci când a fost audiat Bogdan Drăghici, acesta a negat acuzațiile ce i se aduc și a spus că acestea reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soție le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua din casă pe fiica lor minoră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel