Bogdan Chirieac: TRAIAN BĂSESCU are o teamă PATOLOGICĂ de a părăsi Cotroceniul

În opinia analistului Bogdan Chiireac, pe  TRAIAN BĂSESCU nu-l mai zguduie nimic. De asemenea, să dai vina pe Victor Ponta pentru eșecul proiectului Nabucco nu este în regulă, a mai afirmat Chirieac.

Pe domnul Traian Băsescu nu-l mai zguduie nimic. E un fel de teamă patologică să părăsească Palatul Cotroceni, dar în rest l-am auzit și am rămas stupefiat în condiția în care dânsul vrea să meargă la Bruxelles în acest moment, a declarat Bogdan Chirieac într-o intervenție telefonică la RTV. 

"Domnul Ponta nu are niciun fel de problemă cu nimic în acest moment, fratele, ginerele. Copiii domnului Ponta nu au probleme cu Justiția, nu se află în mijlocul unui scandal".

Citește și: Senatorii PNL vor vota DEMISIA lui Traian Băsescu, dar cu o condiție

Domnul Traian Băsescu nu este sincer nici când a spus că nu știa de începerea urmăririi penale de către Parchetul General împotriva ginerelui acestia, a mai spus Chirieac. 

"Domnul Traian Băsescu l-a acuzat pe Victor Ponta că l-a trimis la summit-ul de energie și nu a știut să susțină proiectul Nabucco. Cum poți să spui așa ceva, când proiectul Nabucco s-a născut mort, iar domnul Băsescu a investit enorm în acest proiect născut mort. Nu este normal să dai vina pe Ponta pentru proiectul Nabucco. 

Citește și: Bogdan Chirieac: Credibilitatea lui TRAIAN BĂSESCU nu mai există

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel