Bogdan Chirieac: Traian Băsescu a vrut să lovească în Victor Ponta, dar i-a ridicat o statuie

Analistul Bogdan Chirieac a comentat declarația Elenei Udrea, care a cerut înființarea a două comisii de anchetă referitoare la afirmațiile lui Traian Băsescu cu privire la Victor Ponta.

"Doamna Udrea este un candidat la președinție, iar după părerea mea este un candidat puternic la președinție. La ce trebuia să vă așteptați, după pârtia făcută de către domnul Traian Băsescu în sensul în care a vrut să-i doboare pe amândoi candidații de pe locul 1 și 2, respectiv Ponta și Iohannis", a declarat Chirieac.

"Doamna Udrea speculează politic, cum era și normal să facă în momentul despre care vorbim. Una este declarația domnului Traian Băsescu, care mi se pare ieșită din standarde, iar alta este declarația doamnei Udrea, care face recurs la Parlament. Parlament nu este, pentru  că se află în campanie electorală și nu găsești pe nimeni acolo. Când faci comisie electorală, cine hotărăște comisia parlamentară?", se întreabă Bogdan Chirieac.

Citește și: VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: Golănii marca Băsescu

Dacă se justifică ideea de desființare a unei comisii, pentru faptul că te afli în campanie și nu este nimeni acolo și poți vorbi despre orice, Chirieac spune că "asta este democrația. Teoretic, poți vorbi despre orice și oricând, inclusiv despre Parlament. Doamna Udrea nu a desființat, a propus. E o propunere pe care Parlamentul o poate lua în seamă sau nu o poate lua în seamă. Eu cred că nu o să o ia în seamă în acest moment. Domnul Băsescu a vrut să lovească în domnul Ponta, dar i-a ridicat o statuie, iar domnul Ponta a câștigat trei puncte sau cinci la alegeri, după această declarație.

Și dacă a fost ofițer acoperit în perioada 1997-2001? A luptat pentru țară, țara a intrat în NATO, a intrat în UE. Nu există deocamdată nicio dovadă, e doar campanie electorală făcută de domnul Băsescu pentru domnul Ponta", a mai declarat Bogdan Chirieac.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel