EXCLUSIV  Bogdan Chirieac: Sunt mândru că Maia Sandu e româncă / video

Bogdan Chirieac a făcut o remarcă despre Maia Sandu.

Ieri, Joe Biden a cerut aplauze pentru Maia Sandu, în timpul discursului de la Varșovia:

„Oamenii din Republica Moldova își doresc să trăiască în libertate. Doamna președinte Sandu, suntem mândri să fim, astăzi, alături de dumnevoastră. Haideți să o aplăudăm! Nu trebuie să fie niciun dubiu, susținerea noastră pentru Ucraina nu se va opri, iar NATO nu va fi divizat“, a declarat Joe Biden, la Varșovia.

La scurt timp, Bogdan Chirieac s-a declarat profund surprins de menționarea Maiei Sandu și a Republicii Moldova de către Joe Bden.

„Doamna Maia Sandu are o anvergură internaţională pe care nu am mai văzut-o la un lider de pe plaiurile mioritice.“, a spus, ieri, printre altele, Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI     -    Maia Sandu, joi, la București, la invitația președintelui Klaus Iohannis

Chirieac: Sunt mândru că-i româncă

Bogdan Chirieac, analist politic, a făcut o remarcă despre Maia Sandu, în începutul emisiunii „Miercurea Neagră“ de la DC News.

„Președintele Biden a făcut, luni, o vizită istorică la Kiev și ieri a avut tête-à-tête, la Varșovia, cu președintele și premierul Poloniei. Polonia joacă în liga foarte mare, România joacă alături de Bulgaria și Ungaria.

Marea surpriză e doamna Maia Sandu, un mare președinte, fără doar și poate, menționată de Joe Biden. Ce vreți mai mult decât atât? Pur și simplu sunt mândru că-i româncă doamna Maia Sandu“, a spus, în începutul emisiunii „Miercurea Neagră“, analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI     -    Vladimir Putin a anulat decretul prin care recunoștea suveranitatea Moldovei în problema Transnistriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel