Bogdan Chirieac, previziune: Donald Trump va surprinde lumea

Analistul politic, Bogdan Chirieac a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre noul președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Are mare încredere în președintele republican și este convins că va surprinde lumea.

”Donald Trump este un duș rece pentru toată omenirea. Pentru că vine din mediul privat, sper să schimbe inclusiv birocrația aberantă, total ineficientă și chiar care a ajuns să meargă uneori împotriva intereselor europene de la Bruxelles. E un pas înainte. Primul mesaj a fost BREXIT, el nu a fost înțeles cum se cuvine. Din metropolă, din Anglia, lucrurile au traversat Atlanticul și acum fosta colonie a preluat mesajul. Din America acest mesaj se va răspândi în toată lumea. Trump vine din mediul privat, nu întâmplător a fost ales de zeci de milioane de americani. Va fi un șoc pentru establishment și nu cred că va suferi nici securitatea, poate că administrația va deveni mai eficientă. Eu cred că Trump va da lumii foarte multe lecții. Dacă vom fi atenți la aceste lecții, vom învăța ceva și ne vom schimba în bine viața.

E un om căruia viața i-a oferit totul. Nu a moștenit nimic, nu a primit nimic de la stat. Donald Trump, venit la Casa Albă, nu va sta cu mâinile în sân. El va încerca să conducă America ca pe o corporație, împingând-o către succes. Eu cred că Trump va surprinde lumea într-un mandat surprinzător de bun, mai bun decât mandatele lui Barack Obama. Cu siguranță, Trump va face ceea ce a promis.”, a dezvăluit Bogdan Chirieac, invitat în platoul Realitatea TV.

De asemenea, Bogdan Chirieac a afirmat că există doi factori care l-au ajutat fundamental pe Donald Trump să câștige: ”Prestația slabă a lui Barack Obama din timpul celor opt ani de zile și faptul că Donald Trump a refuzat să mai fie ipocrit. El a spus lucrurilor pe nume, așa cum s-a învățat în business.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel