Urmărește emisiunea live


Bogdan Chirieac: ”Nu cred că ar trebui votat Codul fiscal”. Care sunt motivele

Analistul politic Bogdan Chirieac a opinat, luni seară, că noul Cod fiscal nu ar trebui votat în Parlament, oferind și argumente în acest sens. El a adăugat că ”se așteaptă demisia” premierului Victor Ponta prin respingerea Codului fiscal.

”În treacăt fie spus, după ce am văzut de la BNR, nu cred că ar trebui votat Codul fiscal. Chiar nu! Cred că ar trebui să mai analizăm și bursele și situația internațională și situația investițiilor. Știți că avem cele mai scăzute investiții ale statului în România, de mulți ani. Adică sunt 35%, față de ce era prin 2012. E greu”, a comentat Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Subiectiv”, de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. 

În susținerea spuselor sale, analistul politic a arătat că noul Cod fiscal va permite autorităților locale să crească impozitul pe case și terenuri cu până la 500%. De asemenea, el a amintit că, potrivit prevederilor din noul Cod fiscal, patronii români vor fi obligați să plătească taxe mai mari decât străinii care dețin firme în România

”Deci, se așteaptă demisia dlui Ponta prin respingerea Codului fiscal. Despre demisia dlui Ponta se discută, nu despre Codul fiscal”, a conchis Bogdan Chirieac.

Vezi și: Liviu Dragnea, atac la Eugen Teodorovici pe Codul fiscal. A greșit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel