Liviu Dragnea, atac la Eugen Teodorovici pe Codul fiscal. A greșit

Liviu Dragnea a afirmat, luni, că ministrul Eugen Teodorovici a avut un singur mandat la întâlnirea tehnică de săptămâna trecută pe marginea noului Cod fiscal, "să asculte și să furnizeze toate datele care-i sunt cerute ca ministru de finanțe", și a precizat că nu crede că acesta și-a luat angajamente politice.

"Ministrul Eugen Teodorovici a avut un singur mandat de la mine, să asculte și să furnizeze toate datele care-i sunt cerute ca ministru de finanțe(...). Teodorovici, dacă a făcut așa ceva, nu putea să-și ia angajamente politice. Eu nu cred că Teodorovici și-a luat angajamente politice", a precizat Dragnea după ședința BPN a PSD, răspunzând unei întrebări privind poziția ministrului Finanțelor de la sfârșitul întâlnirii tehnice, care a spus că s-a convenit asupra măsurilor discutate privind noul Cod fiscal.

Citește și: Codul fiscal. Liviu Dragnea a discutat cu Alina Gorghiu

Dragnea a mai precizat că Teodorovici a greșit dacă a făcut acest lucru.

"A greșit, da. Pentru că la o întâlnire cu liderii politici merg liderii politici și cei care au mandat, ca în urma unei discuții și întâlniri între liderii politici să se și întâmple lucruri", a detaliat liderul social-democrat.

Întrebat dacă a greșit Executivul prin prezența lui Teodorovici la aceste discuții tehnice, Liviu Dragnea a spus că Guvernul nu a greșit.

"Nu, pentru că eu l-am rugat pe domnul Teodorovici, după ce m-am consultat cu Victor Ponta. Și asta am făcut-o și printr-un comunicat, am anunțat dinainte că în mod firesc Ministerul de Finanțe trebuie să fie prezent la această întâlnire tehnică pentru că are toată expertiza, fiind ministerul care a generat Codul fiscal", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel