Bogdan Chirieac: Lui Traian Băsescu nu marea îi va lipsi, ci...

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că președintelui Traian Băsescu cu siguranță îi va lipsi un lucru cu care s-a obișnuit în cele două mandate de la Cotroceni. 

Preşedintele Traian Băsescu, la finalul conferinţei de la Palatul Cotroceni, susținută în cursul acestei săptămâni pentru a critica nominalizările pentru funcţiile de ministru al Culturii şi ministru delegat al Bugetului, le-a transmis râzând ziariștilor prezenți: "Un week-end plăcut vă doresc şi, dacă puteţi, mergeţi la mare, că s-au ridicat barierele".

Referitor la acest comentariu, Bogdan Chirieac prezent, duminică seară la România TV, a fost întrebat de Cristina Șincai dacă lui Traian Băsescu îi va lipsi ceva cu care s-a obișnuit în mandatele de președinte, respectiv vila de protocol de la Neptun. 

"D-lui președinte nu-i lipsește marea. Îi va lipsi MAREA PUTERE. Niște putere va mai avea un timp de vreme. Numai că dl Băsescu 10 ani de zile s-a luptat numai pentru marea putere. Ce a făcut cu ea, e marele semn de întrebare al istoriei. Că n-a făcut decât să se bată pentru a obține și apoi ce? N-a făcut stația de taxare de la Fetești-Cernavodă în 10 ani de zile, de exemplu. Sigur, d-lui Băsescu îi va lipsi sigur acest lucru, marea putere", a răspuns Bogdan Chirieac.

Citește și Investiție de 1,5 milioane euro pentru confortul lui Traian Băsescu la mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel