Bogdan Chirieac: Liviu Dragnea are sprijinul real al liderilor rămași încă în libertate

Anunțul potrivit căruia Liviu Dragnea ar fi bătut palma cu Valeriu Zgonea pentru a prelua șefia PSD a fost comentată de analistul Bogdan Chirieac.

"Domnul Dragnea a spus foarte clar, cu subiect și predicat, că nu există funcția de președinte interimar, că PSD este un partid mare, că are zeci de oameni pregătiți pentru a ocupa funcții de conducere, și că în PSD ori ești președinte, ori nu ești. Deci informațiile de astăzi sunt strict de continuitate cu ceea ce a spus în conferința de presă Liviu Dragnea. 

Mai departe, dacă ar fi o troică ce va conduce partidul, de la bun început spuneam că domnul Dragnea are cu totul altă anvergură în partid. Sigur, condamnarea aceea îl împiedică  pe domnul Dragnea să preia direct președinția PSD în acest moment, dar probabil domnul Dragnea are în acest moment sprijinul real al majorității liderilor de partid rămași încă în libertate", a declarat Bogdan Chirieac.

Citește și: Radu Tudor, dezvăluiri de ultimă oră: Pe surse, am auzit că Zgonea va fi liderul PSD

Despre atitudinea lui Liviu Dragnea față de faptul că ar fi șantajat din cauza Alinei Bica, Chirieac spune că: "Liviu Dragnea a primit o pedeapsă cu suspendare într-un caz în care nu există nicio vinăvăție.  Deci așa merg campaniile electorale în România, în sensul în care liderii de partide sau jurnaliștii, ca Victor Ciutacu sau ca mine,   în ziua votului le spunem oamenilor: mergeți la vot, apoi să nu aveți de ce a vă plânge. Deci condamnarea aceea în cazul lui Liviu Dragnea nu este de rușine. Dragnea nu a fost prins cu bani în acel caz. 

Citește și: Liviu Dragnea: La PSD nu există președinte interimar

În cazul cu Bica, eu nu știu despre ce este vorba. Mă întreb de ce domnul Dragnea nu are vreun dosar sau nu i s-au dat măsuri preventive. Și atunci mă întreb? Datele acestea sunt reale, sau este vreo intoxicare. În plus, cred că mai este un lucru important aici. Domnul Ponta a spus, luni seara, cu subiect și predicat că nu este nicio retragere tactică din funcția de președinte PSD. Pur și simplu nu mai este președinte PSD. Și dânsul spune ca și domnul Dragnea: să fie o adunare, un stabor la partid. Puneți un președinte interimar, după care să fie ales un alt președinte", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel