Bogdan Chirieac - Gigi Becali, dialog spumos în direct. Pariu pe un milion de euro, după o știre DCNews

Gigi Becali - Bogdan Chirieac
Gigi Becali - Bogdan Chirieac

Omul de afaceri Gigi Becali și analistul politic Bogdan Chirieac au purtat un dialog interesant în emisiunea ”Punctul de Întâlnire” de la Antena 3. Cei doi au vorbit despre Donald Trump, Biblie, despre femeie, aroganță, afaceri, relația cu SUA, dar au și pus un pariu cu miză mare. 

Iată dialogul dintre Bogdan Chirieac și Gigi Becali: 

Femeia nu e om?

Bogdan Chirieac: Bună seara, domnule Becali! 

Gigi Becali: Bună seara cu dragoste, domnule Chirieac! 

Bogdan Chirieac: Am mai zâmbit adineauri. Spuneați că președintele Americii este cel mai puternic om din lume și atunci cum să câștige o femeie președinția Americii. În opinia dvs. femeia nu e om? 

Gigi Becali: Este, dar nu este cel mai puternic. 

Bogdan Chirieac: Nu este cel mai puternic pentru că nu a câștigat președinția SUA, dar sunt multe femei puternice în Europa, doamna Merkel, doamna Theresa May... Au mai fost. 

Gigi Becali: Haideți să vă spun ceva. Am vorbit cu dl Tudor acum trei ore și i-am spus așa: eu nu sunt atât de deștept ca voi. Eu sunt mai prost și n-am minte. Și atunci pentru că nu am minte, zic tot ce scrie în Sfânta Scriptură, pentru că eu citesc ce spune Dumnezeu în Sfânta Scriptură, pentru că sunt prost, nu mă ajută mintea. 

Bogdan Chirieac: Lăsați, domnule Becali, nu v-a acuzat nimeni de așa ceva. 

Gigi Becali: Ca să simplificăm lucrurile, eu spun așa. Dacă intrăm pe o altă filosofie, filosofia mea despre femei și bărbați nu o am eu, eu spun doar ce spune Dumnezeu. Eu nu ies din ce spune Dumnezeu. Voi, dacă vreți, în democrație și prin politici corecte, să schimbați cuvântul lui Dumnezeu, treaba voastră, eu nu schimb. Dumnezeu așa spune, ca femeia să nu stăpânească bărbatul, așa spune. Eu, ce spune el, dacă-mi tai capul, tot așa zic! 

Bogdan Chirieac: Dacă tot citați Sfânta Scriptură, când spuneți `turnul trebuie să se numească Becali-Trump` nu este un tip de aroganță? 

Gigi Becali: Este și aroganță, dar mai spune ca patima noastră să o facem să slujească lui Dumnezeu. Este mai degrabă demnitate că vreau respect în țara mea, nu sunt sclav în țara mea și nu o să fiu niciodată eu. Nu e trufie, e bun simț. Eu, dacă mă duc în altă țară, nu cer să fie numele meu în fața acelei persoane. 

Pariu după o știre DCNews pe 1 milion de euro

Bogdan Chirieac: Știți că noi ieri am anunțat pe DCNews că se lucrează la o vizită a președintelui Donald Trump în România la sfârșitul lunii mai. 

Gigi Becali: Voi spuneți asta, da? Eu pun 1 milion și dumneata pui 1 euro și eu spun că nu e adevărat, nu vine. Eu pun un milion, dumneata 1 euro. 

Bogdan Chirieac: Eu țin pariul, să știți! 

Gigi Becali: De unde sunt sigur, de unde nu sunt, eu pun 1 milion că nu vine. 

Bogdan Chirieac: Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, astăzi a confirmat că se lucrează și că speră într-o vizită a lui Donald Trump la București. 

Gigi Becali: Eu, îi spun eu lui Hans Klemm, îi transmit eu că el nu știe și că pun și cu el un pariu de 1 milion contra un euro că nu vine. 

Bogdan Chirieac: Gata, m-am îmbogățit de Paștele acesta! 

Gigi Becali: Și el nu mai are mult, Hans Klemm că o să plece, da? Domnule Chirieac, eu nu sunt cu multe studii ca dumneavoastră, dar mi-a dat Dumnezeu să am prieteni și pe la Washington. 

Afacere cu Trump în România? Ce pregătește Gigi Becali

Bogdan Chirieac: Din acest moment, după apariția în ”The New York Times”, chiar sunteți o personalitate de largă respirație internațională. Cine a mai apărut, din România, în ”The New York Times”? Poate Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Ion Țiriac cu câte un articol mititel, dar nu credeți că ar fi bine și pentru România, dacă ați convinge staff-ul lui Donald Trump să facă o afacere în România, alături de dvs? 

Gigi Becali: Eu nu pot să vorbesc mai multe lucruri acum, că nu este bine, dar veți vedea cât de curând, în câteva luni, că o să fie foarte bine pentru țara noastră în relațiile cu America, excelente vor fi. 

Bogdan Chirieac: Exact informațiile astea le am și eu! 

Gigi Becali: Da, dar am niște informații pe care dvs. nu aveți cum să le aveți! 

Bogdan Chirieac: Cu toată dragostea, eu nu am apărut în ”The New York Times” ca dvs. 

Gigi Becali: Nu, nu de asta, așa a vrut Dumnezeu să lege o prietenie cu mine niște persoane care mă leagă și cu sudoare, cu sânge, cu lacrimi din trecut. Nu pot să vă spun mai multe. 

Bogdan Chirieac: La sfârșitul lui mai, când se anunță vizita lui Trump în București, îmi spuneți unde mă prezint să iau milionul. 

Gigi Becali: O să vii dumneata să-mi aduci un euro! 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel