Bogdan Chirieac, după declarația de presă a lui Iohannis: Sunt stupefiat

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a declarat, vineri, stupefiat după ce președintele Klaus Iohannis a făcut primele declarații în urma consultările cu partidele și cu societatea civilă.

"Mi-e teamă că dl președinte Iohannis nu ne-a a adus absolut nicio lămurire în plină criză politică, socială, economică a țării noastre. Dânsul a ieșit să ne spună că o să meargă la un moment și dânsul în Piață. Că, în general, lumea nu respinde nici anticipate, nici neanticipate, nici tehnocrat. Mă așteptam la capătul acestei zile de consultări, ca dl președinte Iohannis să ne anunțe numele viitorului prim-ministru", a declarat, vineri, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac.

Întrebat ce crede că nu a mers în aceste consultări de la Palatul Cotroceni, fiind nevoie de încă o săptămână în care președintele trebuie să se vadă cu reprezentanții partidelor politice, Bogdan Chirieac a precizat: "În țara numită România, sunt cele puțin două persoane stupefiate în acest moment. Una dintre persoane sunt eu, stupefiat de declarația d-lui președinte. A doua persoană, mi-e teamă, că este însuși dl președinte Klaus Iohannis, care, la capătul a unui an de zile de când a fost ales președinte, nu are soluție", a mai spus analistul politic.

Președintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, primele declarații după consultările cu partidele și cu societatea civilă și a promis că va merge la protestele din Piața Universității, dar nu va anunța ziua și ora, deoarece nu vrea să creeze un "eveniment media".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel